Laarbrug

Buggytochten tot 25 personen:

Een leuke tocht door de mooie natuur rondom Ommen, Vilsteren en Dalfsen.
U rijdt met uw gasten niet alleen over asfalt wegen maar ook over zand wegen en grindpaden. Hoe langer de tocht hoe meer zandpaden.
De mogelijkheden:
 • Een buggytocht van 1 uur
 • Een buggytocht van twee uur
 • Een buggytocht van twee uur met voor af een kopje koffie en een gebakje en afsluiten met een barbecue of een diner.
 • Een buggytocht maken en daarna een tocht maken op de e-step
 • .
  Buggytocht 1 uur
  Na de briefing stapt u met uw gasten in de buggy`s voor een leuke tocht van 1 uur. Na een half uur is er een stop om te wisselen. UW gids lootst u over de vele mooie zandwegen rondom Ommen. Zorg voor extra kleding want na een regenbui zijn er ongetwijfeld veel plassen in het bos.
  Buggytocht van twee uur
  Wederom een briefing. Nu duurt de tocht twee uur. Onderweg is er een wissel en eventueel kunnen we u een kopje koffie aanbieden met wat lekkers erbij. Hier ook extra kleding meenemen wanneer het nat is geweest.
  Buggytocht compleet
  Bij aankomst in het restaurant wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Daarbij serveren we een heerlijk gebakje. Na de koffie een korte briefing en dan in de buggy`s om een tocht van twee uur te maken. Onderweg na een uur is er een pit stop. Tijdens de stop kunt u gebruik maken van de koffie of thee en hebben wij daar wat lekkernijen bij gedaan. Dan kan er gewisseld worden van bestuurder en bijrijder. Nu vertrekken we om nog een uur verder te rijden en te genieten van de natuur rond Dalfsen en Vilsteren. Ook in het tweede uur weer zandwegen, asfalt en grindpaden. Bij terug komst in het restaurant even napraten over de tocht en genieten van een uitgebreide BARBECUE. Eventueel is er een mogelijkheid om op te frissen wanneer de zandpaden geen zandpaden meer zijn maar modderpaden.
  Combinatie met de E-step
  Eerst een uur In de buggy en daarna een uurtje met de E-step op pad. Klik voor de mogelijkheden met de E-step
  Meer mogelijkheden
  De boven staande combinatie zijn natuurlijk ook mogelijk voor de e-steps, de huifkar tochten of de fluisterboten.
  Een hapje en een drankje
  Na alle onspannende inspanningen is het tijd om bij te kletsen. Dit kan uitstekend in ons restaurant met bar. De arrangementen bieden wij aan met koffie en gebak en na afloop een heerlijk uitgebreide barbecue of een warm en koud buffet. We kunnen de arrangementen ook aan bieden met een drie gangen diner.