Laarbrug.nl

BUGGYTOCHTEN:

Wat kunt u verwachten van de buggy arrangementen en wat zijn de mogelijkheden.
Bij aankomst een kopje koffie met een gebakje. Tijdens de koffie is er een briefing. Er wordt uitgelegd wat er onderweg te wachten staat, wat het weer gaat doen en waar rekening mee gehouden moet worden.
Na de uitleg stapt iedereen in de buggy en gaan dan van start. De bijrijder is tevens de navigator die de bestuurder de route moet vertellen. De groepen kunnen allemaal in een keer starten. Na drie kwartier a een uur is er een pitstop om even bij te komen en te picknicken of alleen een kopje koffie te drinken. De tocht gaat verder, degene die als eerste reed is nu de bijrijder en zal moeten navigeren.
Na terugkomst en ter afsluiting kan er nog gegeten worden. U kunt kiezen uit een uitgebreide barbecue, een warm en koud buffet, of een drie gangen diner. Duur van het arrangement ongeveer 3.5 a 4 uur. U kunt zelf bepalen hoe laat u wilt starten.

De mogelijkheden:

01.

Buggytocht compleet

Koffie met gebak. Een twee uur durende tocht met onderweg een stop met wat drankjes en hapjes en afsluitend een barbeque of een 3 gangen diner.

02.

Lange buggytocht

Een twee uur durende buggytocht en onderweg een stop met koffie, thee en wat lekkers.

03.

een buggytocht van een uur

Een uur in de buggy`s rondrijden met onderweg een wissel.

Alle buggy arrangementen zijn te combineren met de andere arrangementen.

Als u voor uw gasten meer wilt organiseren dan alleen buggytochten denk dan bijvoorbeeld eens aan de combinatie met de elektrische steps. Of een deel van de tocht in de huifkar en een deel in de buggy`s. Laat het ons weten en wij zorgen ervoor.